Privacybeleid van Squeeze

Dit is een vertaling van het Engelstalige privacybeleid. Als de twee verschillen, geldt de Engelse versie.

Geldig vanaf 28 oktober 2026

In het kort

  • Squeeze werkt helemaal op je iPhone of iPad. Ik heb geen servers, en je video's worden nooit geüpload.
  • Squeeze toont geen advertenties en volgt je niet. Er zijn geen analysetools ingebouwd, en de enige code van buitenaf in de app is die van Apple.
  • Squeeze ziet alleen de video's en bestanden die je kiest. De app vraagt alleen om meer toegang tot je fotobibliotheek als je een origineel verwijdert.
  • Geconverteerde video's houden hun datum en plaats, tenzij je dat uitzet, dus controleer dit voordat je er een openbaar deelt.

Wat Squeeze opslaat

Alles wat Squeeze bewaart, blijft op je apparaat, in de eigen opslag van de app:

  • een kopie van elke video die je toevoegt, zodat je hem kunt vergelijken of opnieuw kunt converteren, totdat je die kopie wist
  • de video's die de app converteert, die ook in de app Bestanden staan, in Op mijn iPhone › Squeeze (Op mijn iPad op een iPad)
  • je editorprojecten: kopieën van hun clips en muziek, en je bewerkingen
  • de lijst met video's die je hebt geconverteerd (namen, groottes, datums en instellingen) en hoeveel ruimte je hebt bespaard
  • je instellingen

Squeeze synchroniseert niets naar iCloud of ergens anders. Als je een reservekopie van je apparaat maakt, kunnen deze bestanden deel uitmaken van die reservekopie, die Apple bewaart volgens zijn eigen privacybeleid.

Je fotobibliotheek en bestanden

Als je video's toevoegt, kies je ze in de eigen kiezer van Apple, en Squeeze ontvangt alleen de video's die je kiest. Video's die in iCloud zijn opgeslagen, worden door iOS gedownload zodat Squeeze ze kan lezen.

Als je een geconverteerde video in Foto's bewaart, wordt om toestemming gevraagd om iets aan je bibliotheek toe te voegen. Verwijder origineel uit Foto's vraagt om volledige toegang tot je bibliotheek; Squeeze gebruikt die alleen om het origineel te verwijderen dat je hebt gekozen, en iOS vraagt je elke keer om dat te bevestigen.

Bestanden die je opent vanuit de app Bestanden of een andere app, worden naar Squeeze gekopieerd. Squeeze kijkt nooit naar andere bestanden.

Datum en locatie

Video's van een camera leggen meestal vast wanneer en waar ze zijn gemaakt. Als Datum en locatie behouden aanstaat (dat is zo, tenzij je het uitzet in Instellingen), houden geconverteerde video's die informatie, en een kopie die je in Foto's bewaart ook. Iedereen met wie je de video deelt, kan die informatie zien. Zet de instelling uit om de informatie weg te laten uit de video's die je vanaf dat moment converteert. Video's die in de editor zijn gemaakt, bevatten geen datum of plaats.

Meldingen

Squeeze vraagt of de app je een melding mag sturen als video's klaar zijn met converteren terwijl je in een andere app bent. De melding wordt op je apparaat gemaakt. Je kunt hem uitzetten in de iOS-app Instellingen.

Aankopen

Squeeze Pro wordt verkocht via de App Store, en Apple regelt de betaling. Ik zie nooit je kaartgegevens of je Apple Account. De app vraagt de App Store alleen of je Pro hebt. De verkooprapporten van Apple vertellen me niet wie het heeft gekocht.

Wat ik niet verzamel

Niets wat je in Squeeze zet, wordt opgeslagen op een plek waar ik het kan zien, en ik verkoop niets en geef niets door. De app heeft geen advertenties, analytics, tracking of SDK's van derden, en maakt geen verbinding met een server van mij.

Zoals elke ontwikkelaar krijg ik anonieme cijfers van Apple, zoals het aantal downloads, plus crashrapporten van mensen die er in de instellingen van hun apparaat voor hebben gekozen die met app-ontwikkelaars te delen.

Als je me mailt, krijg ik je e-mailadres en wat je ook schrijft, en dat gebruik ik alleen om te antwoorden.

Je gegevens verwijderen

Veeg over een video in de lijst Video's om hem te verwijderen, of gebruik Verwijder geconverteerde video's om de lijst leeg te maken. Instellingen › Wis originelen in cache verwijdert de kopieën van je originelen. Om een editorproject te verwijderen, houd je het ingedrukt in Bewerken en tik je op Verwijder.

Als je de app verwijdert, wordt alles verwijderd wat Squeeze heeft opgeslagen. Video's die je in Foto's of in Bestanden hebt bewaard of hebt gedeeld, blijven waar je ze hebt gezet.

Kinderen

Squeeze is niet gericht op kinderen jonger dan 13 jaar en vraagt niemand ooit naar leeftijd, e-mailadres of telefoonnummer.

Wijzigingen in dit beleid

Als ik dit beleid wijzig, plaats ik de nieuwe versie op deze pagina en pas ik de datum bovenaan aan.

Contact

Vragen over privacy: contact@barnhillsoftware.com. Voor hulp bij de app, zie Squeeze Support.

Squeeze wordt gemaakt door Ryan Barnhill · Barnhill Software